top of page
IMG_5022.JPG
IMG_5827.JPG
Gamificació orientada a RRHH

Un curs per participar en un procés creatiu

Una part molt important del nostre dia a dia és fer formacions a diversos sectors, entre d’altres a l’àmbit de recursos humans. Totes i cada una de les formacions que fem, són personalitzades i s’adapten a les necessitats dels usuaris que hi participaran. No obstant, construïm el curs basant-nos en un enfoc únic i personal.

 

En primer lloc, expliquem què és un joc i quines en són les seves principals característiques.

 

Seguidament, introduïm el concepte de gamificació i exposem el nostre enfoc d’aquest allunyant-lo lleugerament del que l’acadèmia i la indústria actual proposa.

 

A continuació, treballem els potencials de joc i donem eines de disseny participatiu als participants perquè puguin co-crear conjuntament amb els usuaris finals del seu desenvolupament.

 

Amb els potencials de joc ja detectats, fem una classificació d’aquests per tipus de diversió utilitzant les cartes PLEX (Arrasvouri, Boberg & Korhonen, 2010) i d’aquesta manera, acabem establint quins tipus de diversió ha d’englobar la nostra gamificació.

 

Seguidament els parlem de la importància de la narrativa com a element immersiu.

 

Per acabar, introduïm els conceptes de ludems i mecàniques, i treballem amb ells per passar dels potencials de joc inicials a mecàniques seleccionant ludems per aconseguir treballar les accions desitjades per als usuaris que estem dissenyant.

 

Els nostres cursos es basen en una metodología molt pràctica. Constantment co-creem conjuntament amb els usuaris per aconseguir que surtin de la sessió amb un pre-prototip conceptualitzat per seguir treballant. Per nosaltres és molt important estar dissenyant constantment per no quedar-nos a la superfície i aconseguir que els usuaris entenguin i visquin un procés creatiu des de la base.

Per saber-ne més: Gamificació

team.png

Client:

IDFO, Thinktic, Escuela Complot...

lightbulb.png

Tipus:

Formació

next-week.png

Data

Constant

IMG_4924.JPG
bottom of page